mandag 3. januar 2011

Billig og bra godteri

Sukkeravgiften går til himmels, samtidig som engelske pund synker til bunns. Da er det kjekt å ha venner på pengevett.com som tipser en om engelske godtebutikker som sender til Norge. Zelig har som nyttårsforsett å kun kjøpe godteri fra Handy Candy. Ved å holde seg under tollfrigrensa på 200 kr, og bare handle en eller to ganger i måneden, er det lettere å unngå impulskjøpene på nærbutikken.
 For det er bare å innrømme det; helt godtefrie er det lite sannsynlig at vi blir, uansett om det er januar og et nytt og bedre år. 

Priser: Mindre enn halvparten av norsk pris.
Frakt: Mellom 3 og 9 £ (20 og 80 kr) avhengig av vekt.



-Og så har de alle de deilige merkene man ikke får tak i i Norge: Cadbury's Crunchie, Chocolate Eclairs, Aero, og massevis av gammeldagse godterier i løsvekt!

2 kommentarer:

  1. Da har jeg også lagt inn en ordre på snop og digg av ymse slag. Brukte selvfølgelig linken din så klassa di får sine prosenter :) (og rabattkoda du var så snill å opplyse om) Tusen Takk Gaja!

    SvarSlett
  2. Vel bekomme deg, og tusen takk for at du brukte linken, pengene kommer veldig godt med! Hvis det er flere som har lyst til å gjøre en god gjerning uten at det koster noe ekstra; kjøp godteriet gjennom denne linken: http://www.handycandy.co.uk/index.php?ref=199&affiliate_banner_id=5 Da går 10% til en skoleklasse jeg kjenner.

    Og rabattkoden? Her:
    Hvis man bestiller for mer enn £15 før 13. mars, får man £2,5 i rabatt ved å skrive inn koden MUMSROCK

    SvarSlett